Kom werken bij PREFAB BV! We hebben momenteel 3 beschikbare vacatures

Prefab woning

Een prefab houtskeletbouw woning compleet op maat gemaakt. Prefab BV is specialist in het leveren van complete HSB prefab woningen.

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Complete prefab elementen

Snelle productie

Prefab houtskeletbouw woning

Op zoek naar een prefab woning? Wij maken complete prefab woonhuizen voor particulieren en zakelijke afnemers. We leveren ook complete houtskeletbouw woningen; inclusief vloer, wanden en dak. Zo bespaart u tijd en overtollige kosten worden al snel gereduceerd. Kies daarom voor een prefab houtskeletbouw woning van Prefab BV.

prefab houtskeletbouw woning

Een prefab houtskeletbouw woning

Prefab woning, van concept tot realisatie

Allereerst beginnen we met een tot in de puntjes uitgewerkt concept. Zo zijn we er altijd zeker van dat de prefab elementen naadloos op elkaar aansluiten. Hierna starten we met de fabricage van de houtskeletbouw elementen. Tijdens de fabricage voeren onze experts continue kwaliteitscontroles uit in overeenkomst met het concept. Later, op een afgesproken tijdstip leveren we de elementen compleet op locatie. We ontzorgen compleet, zodat u zonder zorgen kunt bouwen.

 

Interesse in een Prefab HSB woning?

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie over een complete prefab woning? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Zullen we eens afspreken?
Direct contact

Informatie nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Contact met Prefab BV

0488 74 50 75

info@prefabbv.nl