Kom werken bij PREFAB BV! We hebben momenteel 3 beschikbare vacatures

Prefab vloer elementen

Op zoek naar een prefab houten vloer? Prefab BV is specialist in houtskeletbouw. Met een prefab vloer versnelt u de montage, zonder in te leveren op kwaliteit.

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Complete prefab elementen

Snelle productie

HSB prefab vloer

Prefab vloer elementen bieden een nieuwe dimensie aan uw project. Bouwen met een prefab vloerconstructie werkt kostenbesparend en biedt goede mogelijkheden om leidingen en technische installaties weg te werken. Ook is een houtskeletbouw vloer licht van gewicht en te voorzien van isolatie.

 

Snel een prefab vloer plaatsen

Omdat de vloer in complete delen wordt aangeleverd, kunt u de montagetijd van een houten vloer behoorlijk inkorten. Zo werkt u niet alleen sneller, maar bespaart u ook de kosten van timmermansuren op locatie. Onze prefab vloeren worden namelijk vooraf in onze fabriek samengesteld en geassembleerd door echte vaklieden.

 

Configureer uw eigen prefab vloer

Onze specialisten kijken samen met u naar de beste opties voor uw prefab vloerconstructie. Uiteraard geheel volgens uw wensen. Zodra de houtskelet vloer wordt geleverd op de bouwplaats, willen we namelijk graag dat deze perfect past.

 

De voordelen van een HSB prefab vloer

  • Snel gemonteerd
  • Wegwerken van leidingen mogelijk
  • Werk kostenbesparend
  • Veilig en duurzaam bouwen

 

Levering en transport van een prefab vloer

Het transport vanaf onze fabriek naar de bouwplaats besteden we uit aan echte transport-specialisten. We werken samen met professionele transporteurs, die goed staan aangeschreven als het gaat om vervoer van exceptionele en grote vrachten. We vinden het tenslotte belangrijk dat de bestelde prefab elementen onbeschadigd en op tijd worden geleverd.

Informatie nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Contact met Prefab BV

0488 74 50 75

info@prefabbv.nl