Kom werken bij PREFAB BV! We hebben momenteel 3 beschikbare vacatures

Prefab optopping

Een extra verdieping boven op een bestaand gebouw realiseren? Met onze prefab optoppingen wordt elk bouwproces flink verkort, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en duurzaamheid.

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Complete prefab elementen

Snelle productie

Prefab optoppen

De woningschaarste blijft maar toenemen. Optopping is daarom ook een perfecte methode om snel nieuwe woonruimte te creëren. Met optopping verstaan we het plaatsen van een nieuwe bouwlaag, op een bestaand gebouw. Prefab elementen zijn uitermate geschikt voor het optoppen van gebouwen. Aannemers kunnen snel en op een duurzame wijze een nieuwe bouwlaag realiseren.

 

Snel een optopping plaatsen

Omdat de optopping in complete delen wordt aangeleverd, kunt u de montagetijd van een optopping behoorlijk inkorten. Zo werkt u niet alleen sneller, maar bespaart u ook de kosten van timmermansuren op locatie. Onze optoppingen worden namelijk vooraf in onze fabriek samengesteld en geassembleerd door echte vaklieden.

 

Configureer uw eigen optopping

Onze specialisten kijken samen met u naar de beste opties voor uw optopping. Uiteraard geheel volgens al uw wensen. Zodra de houtskelet optopping wordt geleverd op de bouwplaats, zorgen we ervoor dat deze perfect past.

 

De voordelen van optoppen

  • Duurzaam
  • Snel gemonteerd
  • Wegwerken van leidingen mogelijk
  • Kostenbesparend
  • Werk in lagen: geen nieuwe bouwruimte nodig

 

Levering en transport van een prefab vloer

Het transport vanaf onze fabriek naar de bouwplaats besteden we uit aan echte transport-specialisten. We werken samen met professionele transporteurs, die goed staan aangeschreven als het gaat om vervoer van exceptionele en grote vrachten. We vinden het tenslotte belangrijk dat de bestelde prefab elementen onbeschadigd en op tijd worden geleverd.

Informatie nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Contact met Prefab BV

0488 74 50 75

info@prefabbv.nl