Kom werken bij PREFAB BV! We hebben momenteel 3 beschikbare vacatures

Prefab dakelementen

Met onze prefab dakelementen is een dak in no-time geplaatst. Hierdoor werkt u niet alleen sneller en bespaart u kosten, maar bent u ook minder weersafhankelijk.

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Complete prefab elementen

Snelle productie

HSB Prefab dakpanelen

Op zoek naar een prefab houten dakconstructie of houtskeletbouw (HSB) dakelementen? Dan is Prefab BV uw specialist! Vanuit onze timmerfabriek in Dodewaard maken we complete prefab dakelementen. Onze specialisten hebben ruime ervaring als het gaat om HSB prefab dakpanelen.

Graag assisteren wij u bij een prefab dakconstructie, uiteraard heeft u hierbij zelf de regie over de configuratie en samenstelling. Denk aan materiaal, vorm en isolatie. In een volgend stadium maken we een professionele constructietekening op maat.

Indien u ons een .ifc bestand (3D-beeld-bestand) kunt aanleveren, is het voor ons zelfs mogelijk om de constructie alvast virtueel te passen. Alles om ervoor te zorgen dat het dakpaneel bij levering perfect past.

 

Snel een dak plaatsen met dakpanelen

Met de houtskeletbouw prefab dakelementen van Prefab BV is het mogelijk om in no-time een dak op een woning te plaatsen. De houten panelen maken montage een stuk eenvoudiger, zodat een compleet dak soms wel binnen één dag compleet gemonteerd kan worden. Zo bent u als aannemer minder weersafhankelijk en bespaart u sneller op onverwachte uitgaven.

 

Uitgewerkt tot in de details

Voordat we met de productie beginnen, maken we eerst een goed uitgewerkte tekening van het skelet. Later wordt het skelet gecontroleerd op o.a. draagkracht, afmetingen en veiligheid. Dit gaat op basis van onze specialistische kennis en als extra check met behulp van professionele software. We willen graag voordat het productieproces begint, een complete veiligheidscontrole. Zo wordt efficiëntie naar een nieuw level gebracht en kunnen onze assemblage specialisten foutloos het skelet monteren.

 

De voordelen van een HSB dakconstructie

  • Minder weersafhandelijk
  • Kostenbesparend
  • Snel een dak monteren
  • Veilig en duurzaam bouwen

 

Levering en transport van prefab dakelementen

Het transport vanaf onze fabriek naar de bouwplaats besteden we uit aan echte transport-specialisten. We werken samen met professionele transporteurs, die goed staan aangeschreven als het gaat om vervoer van exceptionele en grote vrachten. We vinden het tenslotte belangrijk dat de bestelde prefab elementen onbeschadigd en op tijd worden geleverd.

Informatie nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Contact met Prefab BV

0488 74 50 75

info@prefabbv.nl