Kom werken bij PREFAB BV! We hebben momenteel 3 beschikbare vacatures

Prefab gevelelementen

Op zoek naar hoogwaardige kwaliteit prefab gevels? Wij maken houtskeletbouw gevels vanuit onze timmerfabriek in Dodewaard en leveren deze aan bouwbedrijven in heel Nederland.

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Complete prefab elementen

Snelle productie

HSB gevel elementen

Met prefab gevel elementen bouwt u sneller en voordeliger in vergelijking met conventionele bouwmethodes. De houtskeletbouw gevels worden gemaakt van duurzaam hout en volgens de laatste kwaliteitsnormen in onze timmerfabriek in Dodewaard.

 

Snel een gevel plaatsen

Met een prefab gevel van Prefab BV werkt u sneller en kostenbesparend. De complete elementen zorgen ervoor dat de montage een stuk eenvoudiger wordt, waarbij risico’s op fouten drastisch verminderd worden. Dit werkt dus niet alleen sneller, maar ook veiliger.

 

Uitgewerkt tot in de details

Bij Prefab BV heeft u zelf de regie over uw prefab gevel constructie. In feite maken we complete elementen, maar dan wel op maat voor de klant. Zo kunnen we bijvoorbeeld de prefab gevel voorzien van isolatie, uitsparingen voor kozijnen en veel meer. Daarbij ontvangt u vrijblijvend advies over de beste aanpak van uw constructie.

 

De voordelen van een HSB prefab gevel

  • Minder weersafhandelijk
  • Kostenbesparend
  • Snel een complete gevel plaatsen
  • Veilig en duurzaam bouwen

 

Levering en transport van prefab gevels

Het transport vanaf onze fabriek naar de bouwplaats besteden we uit aan echte transport-specialisten. We werken samen met professionele transporteurs, die goed staan aangeschreven als het gaat om vervoer van exceptionele en grote vrachten. We vinden het tenslotte belangrijk dat de bestelde prefab elementen onbeschadigd en op tijd worden geleverd.

Informatie nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Contact met Prefab BV

0488 74 50 75

info@prefabbv.nl