Kom werken bij PREFAB BV! We hebben momenteel 3 beschikbare vacatures

Prefab bouwelementen

Veilig en snel een dak plaatsen? Of een gevel-element uit één geheel? Prefab BV is specialist in HSB (Hout Skelet Bouw) en levert complete prefab elementen aan bouwbedrijven en aannemers.

Vlotte communicatie

Snel en duurzaam bouwen

Complete prefab elementen

Snelle productie

Uit het juiste hout gesneden

We maken er geen geheim van dat ons passie ligt bij het maken- en leveren van houten skeletconstructies voor de bouwsector. Samen met onze specialisten is maatwerk en snelle levering bij Prefab BV gegarandeerd. Ook houden we van duidelijkheid. Duidelijkheid naar de klant en tijdens de productie. Daarom bespreken we vooraf de mogelijkheden, maken we een passende offerte met tekening op maat en spreken we ook direct de gewenste levertijd af.

 

Houtskeletbouw op maat

Vrijwel alle houten skelet constructies maken we voor onze klanten op maat. Of we nu spreken van een grote of kleine afname. Al lijkt prefab een kant-en-klaar product; dat is het zeker niet. We willen dat het element op de bouwplaats perfect past en dat u tijdens de montage niet voor verassingen komt te staan. Daarom wordt het element met speciale software alvast visueel gepast. Alles om er voor honderd procent zeker van te zijn, dat u zonder problemen kunt bouwen met onze prefab elementen.

 

Levering & transport van prefab

Het transport vanaf onze fabriek naar de bouwplaats besteden we uit aan echte transport-specialisten. We werken samen met professionele transporteurs, die goed staan aangeschreven als het gaat om vervoer van exceptionele en grote vrachten. We vinden het tenslotte belangrijk dat de bestelde prefab elementen onbeschadigd en op tijd worden geleverd.

Informatie nodig?

Bel ons op of stuur een e-mail

Contact met Prefab BV

0488 74 50 75

info@prefabbv.nl